Lillevangs Julebuffet

  • Marineret sild, rødløg dild og capers.
  • Kryddersild, løg dild og capers.
  • Hjemmelavet karrysild, æbler løg og creme.
  • Æg og tomat, rejer og fiskeæg.
  • Hjemmelavet karrysalat.
  • Røget laks, friske urter og rygeoste creme.
  • Fiskefilet, remoulade og citron.

  • Hjemmelavet sylte, rødbeder og sennep.
  • Medister, stuvet spinat og glaseret kartofler.
  • Frikadeller og rødkål.
  • Ribbensteg og agurkesalat.
  • Lillevangs Æbleflæsk.
  • Varm leverpostej, champignon og bacon.

  • Oste bord med 3 slags oste
  • Klassisk ris a la mande med kirsebærsauce og mandler
  • Brød, smør og fedt

Pris. 265 kr. ved min. 25 personer.

Pris. 300kr. Ved 15 til 25 personer.


Fri bar (øl vand og vin) 199.- (3 timer under maden)

Fri bar (øl vand snaps og vin) 249.- (3 timer under maden)


Natmad

Pølse brød brod m. div. tilbehør. 75.-

Suppe 65.-


Ved forespørgsel kontakt Restaurant Lillevang


Book nu