Festmiddag på Hotel Lillevang

Efterår selskabsmenuer

Gælder oktober, november, december

Forretter

Inklusiv brød og smør

  1. Crèmet jordskoksuppe, jordskokpure, røget bacon og sprødt chips
  2. Laks Royal, håndpillede rejer med krydderurtecreme, rugbrødsknas, dild, syrlig citron
  3. Stegt kammusling, selleri pure, brunet smør og urter
  4. Fiskesuppe a la Bouillabaisse, kartoffeltern, fiskestykker, safran og urter

Hovedretter

  1. Langtidsstegt okseculotte, glaseret perleløg, sauteret bønner med syltet peberfrugt, grillet spidskål, kartofler med urter og sauce
  2. Øl braiseret svineskank, bagte urter, flæske puf, knuste kartofler med selleri og sauce
  3. Bøf wallinton (oksefilet), spinat, stegte svampe, bagte tomater, pommes röstie og madagaskasauce

Desserter

  1. Desserttallerken med kage, creme, is, pynt
  2. Bagt ananas, varme krydderier, rom og vanilje is
  3. Pære ”belle Helene” chokoladesauce og vanilje iscreme
Kontakt Restaurant Lillevang for at forespørge på arrangement
Book nu