Festmiddag på Hotel Lillevang

Fest menuer

Forretter

Inklusiv brød og smør

  1. Varmrøget laks, grønkål, brændt løg, rygeost creme og friske urter.
  2. Lufttørret skinke, rødbede crudite, friske urter og sennepscreme.
  3. Hummerbisque (suppe), hummer haler og urte olie.

Hovedretter

  1. Oksefilet, gulerods pure, stegte svampe, syltede løg, portvins glace, små stegte kartofler og friske urter.
  2. Braiseret svineskank, knust kartoffel, bagt selleri, friske urter og øl glace.
  3. Oksespidsbryst, stuvet spidskål, pastinakker, pommes fondant og peberrods glace.

Desserter

  1. Panna cotta m/solbær jelly, chokolade og høvlet mørk chokolade.
  2. Brownie, vanilje is, friske bær. og hvid chokolade crumble.
  3. Trifli, rabarber, hvid chokoladecreme, og nøde crumble.

Natmad

  1. Pølse og brød bord m. diverse tilbehør
  2. Suppe (fx. tomatsuppe el. aspargessuppe)
  3. Vi bestræber os på at nå den højeste bæredygtighed, alle vores syltevare mayo og cremer er hjemmelavet.

Kontakt Restaurant Lillevang ved forespørgsel

Book nu