Festmiddag på Hotel Lillevang

Fest menuer

Forretter

Inklusiv brød og smør

  1. Varmerøget laks, spidskål, brændt løg, rygeost creme og friske urter.
  2. Lufttørret skinke, asparges crudite, friske urter og sennepcreme.
  3. Hummerbisque (suppe), hummer haler og urte olie.

Hovedretter

  1. Oksefilet, spæde gulerødder, stegte svampe, syltede løg, portvins glace, små stegte kartofler og friske urter.
  2. Braiseret svineskank, knust kartoffel, blomkål, friske urter og øl glace.
  3. Oksespidsbryst, stuvet spidskål, spæde gulerødder, pommes fondant og peberrods glace.

Desserter

  1. Panna cotta m/solbær jelly, chokolade og høvlet mørk chokolade.
  2. Brownie, vanilje is, friske bær. og hvid chokolade crumble.
  3. Trifli, rabarber, hvid chokoladecreme, og nøde crumble.

Natmad

  1. Pølse og brød bord m. diverse tilbehør
  2. Suppe (fx. tomatsuppe el. aspargessuppe)
  3. Vi bestræber os på at nå den højest mulige bæredygtighed, derfor er alle vores syltevare, mayonnaiser og cremer er hjemmelavet.

Kontakt Restaurant Lillevang ved forespørgsel

Book nu