Festmiddag på Hotel Lillevang

Forårs selskabsmenuer

Gælder april, maj, juni

Forretter

Inklusiv brød og smør

  1. Dampet hvide asparges, håndpillet rejer, hollandaise sauce brunet smør, urter
  2. Duroc skinke, trøffelolie, pocheret æggeblomme, karse
  3. Brandade med bagt torsk, krydderurt salat, citron kaviar
  4. Pocheret æggeblomme, håndpillet rejer, ærtemos rugbrødsknas

Hovedretter

  1. Kalveculotte, forårs asparges, stegte kejserhatte, små syltet rødløg, nye kartofler med urter og kraftig kalvesky
  2. Forårs Lammefilet, sauteret baby spinat, bagte haricovert , glaseret gulerod, flødekartofler og lammesauce
  3. Oksefilet, gulerodspure, langtidsbagte tomater, nye løg, kartofler med krydderurter og sauce blanquette (oksemørbrad tillæg 45 kr.)

Desserter

  1. Desserttallerken, mazarinkage, rabarbercreme, vaniljeis, bær, brændt hvidchokolade
  2. Rubinsteiner kage, vandbakkelse dyppet i chokolade fyldt med syltetøj og creme
  3. Mini isbombe med solbæris og karamelis ,crumbleknas og bær

Kontakt Restaurant Lillevang ved forespørgsel

Book nu