Festmiddag på Hotel Lillevang

Sommer selskabsmenuer

Gælder juli, august, september

Forretter

Inklusiv brød og smør

  1. Cremet Blomkålssuppe, sprød bacon, purløg og croutoner
  2. Gratineret ½ hummer med hvidløg, grillet citron med strødt salat vendt i vinergert (tillæg 20 kr.)
  3. Lufttørret skinke, sød honningmelon, nedkogt hvid balsamico glace
  4. Laks royal, håndpillede rejer- æggehvidesmayo med citrus og krydderurter

Hovedretter

  1. - Land kylling fra kroagergård (konfiteret lår og stegt bryst), mormor salat med grønne asparges – ærter – bær – hjertesalat, gulerødder, sprødt flæsk, rabarberkompot, kartofler vendt med krydderurter og kraftig hønsesauce med doblet fløde
  2. - Krondyr, stegt bønner med røget bacon og hvidløg, små gulerødder med top, syltet brombær, pommes rissolle og vildt flødesauce (tillæg 45kr.)
  3. Kalvefilet, spidskål, ærter, hvideasparges med smør, bagte tomater, nye kartofler med krydderurter og kraftig kalvesk

Desserter

  1. Gammel dags isvaffel, 2 slags is, flødebolle, guf og coulis
  2. Desserttallerken, mazarinkage, karamelis, sommercreme, bær, brændt hvidchokolade
  3. Gateau marcel (kraftig Chokolade kage med mousse), sorbet is, bær

Kontakt Restaurant Lillevang ved forspøgelse

Book nu