Festmiddag på Hotel Lillevang

Vinter selskabsmenuer

Gælder januar, februar og marts

Forretter

Inklusiv brød og smør

  1. Hummersuppe med souffle, sprødt chips, grøn olie
  2. Laks royal, små salater, urtemayo, granatæble
  3. Carpaccio, rucola, parmesan, trøffel olie
  4. Svampe a la creme på crouton, karse

Hovedretter

  1. Oksefilet, røget selleripure, glaseret pastinakker, kartofle souffle med trøffel, grønkål med nødder, bordelaise sauce med oksemarv (oksemørbrad tillæg 45 kr.)
  2. Det bedste fra grisen - braiseret svinekæbe og svampefarseret mørbrad, æblemos, bagte rødbeder, stegt palmekål, pommes rissolle og rødvinssauce
  3. Krondyrfilet, gulerodspure, pommes anna, ristet nødder og æbler, bagte rosenkål og vildt sauce (tillæg 45 kr.)

Desserter

  1. Desserttallerken, mazarinkage, karamelis, bær, brændt hvid chokolade
  2. Rubinsteiner kage, vandbakkelse dyppet i chokolade fyldt med syltetøj og creme
  3. Nøddekurv, sorbet is, parfait is, bær, flødeskum

Kontakt Restaurant Lillevang ved forespørgsel

Book nu