Restaurant Lillevang

Hotel Lillevang har et skønt spisested,

med suveræn mad og hjertevarm stemning.

For bordbestilling eller booking af selskaber

Ring: 6915 5656 

Eller: Book på Restaurant Lillevang – DinnerBooking

Vi glæder os til at byde velkommen.

Med venlig hilsen
Jane og Jens Gotlieb

Åbningstider:
Onsdag-lørdag fra kl. 17:00 med forbehold for selskaber.
Køkkenet har åbent kl. 17:30-20:30

Farmor Mad

Hver onsdag i maj i Restauranten fra kl. 17.30-20.00

Onsdag d. 1 maj
2 stk. Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler, brun sovs, hjemmesyltede rødbeder og agurkesalat
Denne dag er det også muligt at få Kalvelever i stedet for hakkebøffer – HUSK at give besked dagen før.

189,- pr kuvert

Onsdag d. 8 maj
Gammeldags sprængt Oksebryst med sur/sød sauce, hvide kartofler, bønner og gulerødder samt revet peberrod

189,- pr kuvert

Onsdag d. 15 maj
Wienerschnitzel af Kalv med ”dreng”, ærter vendt i smør, brasede kartofler, skysauce og agurkesalat

189,- pr kuvert

Onsdag d. 22 maj
Oksesteg af cuvette med glaserede løg, grønne bønner og gulerødder, hvide kartofler og oksesteg sauce hertil peberrod, tyttebær og agurkesalat

189,- pr kuvert

Onsdag d. 29 maj
Helstegt Kylling med nye kartofler, kyllingesauce, agurkesalat og rabarberkompot hertil hjertesalat med ¨Mormor¨dressing

189,- pr kuvert

OBS Restaurant er kun åbent for Farmor Mad disse dage.
Bordbestilling nødvendig gerne dagen før.

Hver onsdag i maj, dagens dessert 69,- pr kuvert

Ring: 6915 5656 

Eller: Book på Restaurant Lillevang – DinnerBooking

 

Lillevang Menu
10. april – 8. maj

Tavlen – forret eller hovedret
Okse Steak med grønne asparges, grove pommes frites, sauce bearnaise, trøffelsauce og sprød salat
395,-

Gratineret Gedeost på croutons med salater, valnødder, tranebær, semi dried tomater, oliven og honning
125,- / 225,-

Forretter 125,-
Koldrøget Laks fra Kerteminde – rygeost – radiser – fennikel – små salater – dildmayonnaise – urter

Hvide asparges – hollandaise – ørredrogn – håndpillede rejer – citron – dild

Hovedretter 275,-
Kalveryg filet – ristet hjerte salat – små gulerødder – grønne asparges – kejser hat – trøffelsauce – knuste kartofler

Gråsten Kyllingebryst – smørglaseret asparges – blomkåls pure – estragon sauce på hønsefond og fløde – knuste kartofler

Desserter 125,-
Panna Cotta med hvid chokolade – solbær kompot – makron puf – citronmelisse – ristede mandelflager

Københavner stang – vanilje parfait – ananas sorbet – sprød tuiles – kandiseret hasselnødder – skovsyre

3-retters menu 495,-
Koldrøget Laks fra Kerteminde med rygeost og urter
Kalveryg
Københavner stang

En Aften På Lillevang 895,-
Velkomst drink
3-retters menuen
Oste med tilbehør
Sødt til kaffen
Vin menu og mineralvand med eller uden bobler

Tilkøb af ost
Udvalg af oste fra mindre Danske Mejerier med sylt, marmelade og kiks
25,- pr stk

Tilkøb af sødt
Kokosmakron, småkager eller chokoladebrud
30,- pr stk