Velkommen til Restaurant Thorkild

Restauranten er lukket grundet COVID-19

Når vi igen efter Covid-19 slår dørene op igen, bliver det til helt nye lokaler og et helt nyt koncept, nemlig Restaurant og Cafe Thorkild. Der bliver hver dag serveret dagens ret, typisk en dansk klassiker som gammeldags oksesteg, stegt flæsk, og flæskesteg.
Vi vil tilbyde 2 og 3-retters tavlemenuer, med en lækker forret, hovedret og dessert, som løbende vil blive udskiftet. Derudover vil vi tilbyder et menukort med en række smagfulde gastronomiske udfoldelser, kreeret af køkkenchefen Michael Ferdinandsen og hans køkkenteam.

Hos Restaurant Thorkild sørger vores dygtige køkkenchef altid for gode oplevelser, til stor glæde for vores gæster. Både de som overnatter på hotellet, men også de som bare har lyst til en god middag i smukke omgivelser.

Vi tilbyder nye charmerende lokaler i moderne og klassisk stil, og med den centrale beliggenhed i Slagelse, er det nemt at finde.

Vi tilbyder desuden lokaler og catering til bryllupsfesten, konfirmationer, fødselsdage, jubilæer, konferencer samt mødearrangementer for private og offentlige virksomheder.

» Se de næste ugers menu her
Book nu