Restaurant Lillevang

Det nye klassiske spisested i Slagelse

På Restaurant Lillevang søger vores dygtige køkkenchef altid for gode oplevelser, til stor glæde for vores gæster. Både de som overnatter på hotellet, men også de bare har lyst til en god middag i smukke omgivelser.

Vi tilbyder charmerende lokaler i moderne klassisk stil. Med den centrale beliggenhed i Slagelse, er det nemt at finde.

Vi tilbyder lokaler og catering til bryllupsfester, konfirmationer, runde fødselsdage, jubilæer, konferencer samt mødearrangementer for private og offentlige virksomheder. Vi morgenmad til gæster på hotellet.

Menukort

Restaurant Lillevang åbner for aftengæster i 2019. Indtil da vil det være muligt at booke lokalerne til møder, konfirmationer og andet, hvis du har behov for det. Det er gratis at låne vores møde- og konferencelokaler, såfremt der samtidig bookes forplejning. Ellers vil der være en mindre leje af lokalet. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer og/eller mad.

Forespørg om arrangement

Du er meget velkommen til at bruge denne formular, hvis du vil forespørge på afholdelse af et arrangement. Din forespørgsel er uforpligtende og ikke bindende. Udfyld gerne alle felter - så vender vi tilbage til dig vedr. detaljerne.

Kontakt information
Om arrangementet
Jeg ønsker
Kaffe/kageØl, vin, vandAftensmadFrokostOvernatningProjektor
Book nu