Ophold i hotelværelser og feriehuse til enhver lejlighed

Tæt på motorvej og Slagelse centrum
Vi ligger centralt i hjertet af Vestsjælland, tæt på motorvej både mod København og Fyn. Hotel Lillevang tilbyder 23 lyse og hyggelige værelser i moderne skandinavisk stil.

Overnatning til fornuftig pris
Vores priser starter ved 995,- kr. pr. nat, og leder du efter et luksus værelse til en overkommelig pris, er vores suiter det perfekte valg. De er designet til afslapning og/eller arbejde.

Vores klassiske værelser er rummelige i størrelse, med smuk indretning og moderne bekvemmeligheder. Alle værelser har nye badeværelser, stor dobbeltseng og tv. Derudover har de fleste værelser også skrivebord. De er derfor også ideelle til forretningsrejsende.

Morgenmad / Køkken

Let morgenmad kan tilkøbes for 40 kr./dag pr. person.

Dette giver adgang til aflåst køleskab i et fælleskøkken, som bliver fyldt op dagligt med forskellige morgenmadsprodukter, herunder bl.a. toastbrød, rugbrød, smør, ost, marmelade, nutella, pålæg, juice, yougurt mm. Produkterne varerieres.

Inkluderet i værelsesprisen er:
Kaffe/te/kakao som forefindes i fælleskøkkenet.

Selve fælleskøkkenet er frit tilgængeligt for alle hotellets gæster og har bl.a. køleskabe, ovne, komfurer, mikroovne, toaster mm. Man er velkommen til at medbringe egne varer og benytte køkkenet.

Værelser

Standard Suite

En Standard Suite er et dobbeltværelse beregnet til 1-2 personer. Værelserne er nye, moderne og med masser af plads.
Værelset har eget bad/toilet.
Sengen er en dobbeltseng og kan ikke skilles ad.

Pris: 995 kr.

Comfort Suite

En Comfort Suite er et større værelse beregnet til 2 personer.
Værelset har eget bad/toilet.
Sengen er en dobbeltseng og kan ikke skilles ad.

Pris: 1.095 kr.

Familie Suite

En Familie Suite er et større værelse beregnet til 2-4 personer (dobbeltseng og opredning på stor sovesofa). Book en Familie Suite, hvis I er flere, der skal overnatte eller, hvis du bare ønsker mere plads.
Værelset har ejet bad/toilet.
Sengen er en dobbeltseng og kan ikke skilles ad.

Pris: 1.195 kr.

Feriehuse

Standard Feriehus

Bo i et rummeligt feriehus med plads til 4 personer (dobbeltseng og hems med 2 sovepladser med to separate madrasser). Husene er nyrenoveret og med eget bad/toilet, te-køkken, spisebord, mm.
Sengen er en dobbeltseng og kan ikke skilles ad.

Pris: 1.300 kr.

– Minimum 3 overnatninger i træk

Comfort Feriehus

Bo i et rummeligt feriehus med plads til 4 personer (dobbeltseng og hems til 2 personer med to separate madrasser). Husene er nyrenoveret og med eget bad/toilet, hems, køkken, spisebord, sofa mm.
Sengen er en dobbeltseng og kan ikke skilles ad.

Pris: 1.400 kr.

– Minimum 3 overnatninger i træk