Restaurant Lillevang
Hotel Lillevang har et skønt spisested,
med suveræn mad og hjertevarm stemning.
For bordbestilling eller booking af selskaber
Ring: 6915 5656
Eller: Book på Restaurant Lillevang – DinnerBooking
Vi glæder os til at byde velkommen.
Med venlig hilsen
Jane og Jens Gotlieb
Åbningstider:
Onsdag-lørdag fra kl. 17:00 med forbehold for selskaber.
Køkkenet har åbent kl. 17:30-20:30
Farmor Mad
Hver onsdag i april i Restauranten fra kl. 17.30-20.00
Onsdag d. 10
Forloren Hare med waldorfsalat, hvide kartofler, bønner og gulerødder samt vildt flødesauce og ribsgele samt agurkesalat
189,- pr kuvert
Onsdag d. 17
Oksesteg af cuvette med glaseret løg, grønne bønner og gulerødder, hvide kartofler og oksesteg sauce hertil peberrod, tyttebær og agurkesalat
189,- pr kuvert
Onsdag d. 24
Helstegt Kylling med persille kartofler, kyllingesauce, agurkesalat og rabarber kompot hertil hjertesalat med ¨Mormor¨dressing
189,- pr kuvert
Hver onsdag i april, dagens dessert 59,- pr kuvert
Ring: 6915 5656
Eller: Book på Restaurant Lillevang – DinnerBooking
Lillevang Menu
10. april – 8. maj
Tavlen – forret eller hovedret
Okse Steak med grønne asparges, grove pommes frites, sauce bearnaise, trøffelsauce og sprød salat
395,-
Gratineret Gedeost på croutons med salater, valnødder, tranebær, semi dried tomater, oliven og honning
125,- / 225,-
Forretter 125,-
Koldrøget Laks fra Kerteminde – rygeost – radiser – fennikel – små salater – dildmayonnaise – urter
Hvide asparges – hollandaise – ørredrogn – håndpillede rejer – citron – dild
Hovedretter 275,-
Kalveryg filet – ristet hjerte salat – små gulerødder – grønne asparges – kejser hat – trøffelsauce – knuste kartofler
Gråsten Kyllingebryst – smørglaseret asparges – blomkåls pure – estragon sauce på hønsefond og fløde – knuste kartofler
Desserter 125,-
Panna Cotta med hvid chokolade – solbær kompot – makron puf – citronmelisse – ristede mandelflager
Københavner stang – vanilje parfait – ananas sorbet – sprød tuiles – kandiseret hasselnødder – skovsyre
3-retters menu 495,-
Koldrøget Laks fra Kerteminde med rygeost og urter
Kalveryg
Københavner stang
En Aften På Lillevang 895,-
Velkomst drink
3-retters menuen
Oste med tilbehør
Sødt til kaffen
Vin menu og mineralvand med eller uden bobler
Tilkøb af ost
Udvalg af oste fra mindre Danske Mejerier med sylt, marmelade og kiks
25,- pr stk
Tilkøb af sødt
Kokosmakron, småkager eller chokoladebrud
30,- pr stk